31. December 2010

Pga. af en ikke annonceret konfigurationsændring hos One.com, har det ikke været muligt at tilgå hojleddet.dk fra slutningen af 2010 og det meste af 2011. Ændringen krævede en del ændringer i den måde hjemmesiden er kodet på, og jeg har overvejet mange måder hvorpå det bedst gøres.

06. July 2007

Sigma DC 17-70mm Jeg fik en tidlig fødselsdagsgave i dag - en Sigma DC 17-70mm - der skal erstatte min Canon 18-55 kit linse som allround linse på mit Canon EOS 350D.

27. December 2006

Newsimage Jeg fik min julegave i dag, en Tamron DiII AF55-200 F/4-5.6 LD Macro zoom linse, lidt forsinket, men bedre sent end aldrig.
Jeg vil snart skrive et førstehåndsindtryk

Velkommen på hojleddet.dk - en side med information om teknik, digital foto, free-ware og programmer

Her kan du finde information om hardware som digitale kameraer, pc udstyr og hvordan man samler en computer fra bunden eller hvordan man får mest ud af sit kamera. Der er også "blødere" emner, som mine favorit free-ware programmer, mine erfaringer med linux og programmering. Der er også nogle emner der ikke passer ind under ovenstående categorier - dem finder du under "Andre hobbies"

Du kan finde mere information om hojleddet.dk her, og en oversigt over de seneste opdateringer her.

Site news 24. januar 2012
Så er hojleddet.dk stort set tilbage igen, og alle sider bør nu fungere. Skulle der være fejl eller mangler er du meget velkommen til at kontakte mig på mail eller via gæstebogen.
I løbet af de kommende uger vil jeg forsøge at forbedre mulighederne og vil arbejde på at få alle links og billeder gået efter.God fornøjelse her på hojleddet.dk

Site news 16. december 2011
Omsider har jeg fået liv i hojleddet.dk igen, dog ikke i fuld udstrækning, da det kræver en del omprogrammering at få tingene til at fungere 100%.
Jeg beklager den lange nedetid, men håber at hojleddet.dk meget snart igen kan give information om de emner der er behandlet.

Har du spørgsmål kan vi kontaktes her