Hojleddet's gæstebog

Her er du velkommen til at efterlade en hilsen til webmaster, stille spørgsmål, kommentere artiklerne eller skrive forslag til nye artikler, ændringer eller lignende. Jeg håber du vil ofre 1 minut på dette, så siden kan udvikle sig med dine ønsker og forslag.

Af hensyn til begrænsning af spam og andet uvedkommende i gæstebogen, er der et filter på visse ord, så hvis dit indlæg forsvinder, er det fordi det er sendt til godkendelse før det vises.

webmaster

Indtast en besked

 1 2 3 Næste  Sidste

Skrevet af Linda Nielsen , 2014-04-15 08:37:32

Hjemmeside: Internettet

Hej. Mine Mickey mouse fisk har hvide pletter på sig, og et hævet øje Hvad skal jeg gøre?? Hjælp

Svar: Hvide pletter behandles med Metylenblåt - det kan du købe i de fleste akvariebutikker. Jeg ved ikke hvorfor den skulle have hævede øjne, men behandl for de hvide pletter først.


Skrevet af pernille pedersen, 2013-11-24 20:43:35

Hjemmeside: ingen

jeg skal på et tidspungt ha startet et 180 liters akvarie op, så jeg vil lige hør hvad for nogen fisk der er gode hårdføre begynderfisk (gerne nogen der kan gå med kribensis og sugemaller) og vilken planter er nemme at holde og hvor mange fisk anbefaler du til et 180 liters...

Svar: Det kommer helt an på hvilken type akvarium du vil have. I et traditionelt selskabsakvarium er det fint med en stime mindre fisk og nogle lidt større. Du kunne f.eks. have en stime sort neon på 20 stykker sammen med de andre fisk du nævner. I alt vil det være passende med omkring 40-50 fisk lidt afhængig af størrelsen.


Skrevet af Dorthe koch, 2013-06-13 14:33:59

Hjemmeside: ingen

Zebra Chilumba.Jeg har en hun der er gået meget længe. Hun ligner en der er ved at revne.Hun bevæger sig stortset ikke. Er bekymret for hende....Jeg har før haft hunner der ikke kunne komme af med deres unger,de døde simpelhen af det

Svar: Jeg har ikke selv oplevet at de døde med det samme, men jeg har oplevet at de var så afkræftede at de døde nogle uger efter ungerne var sluppet ud. Jeg tror det hænger sammen med at de er stressede og derfor har jeg som regel isoleret dem når de var ved at være klar. I ekstreme tilfælde kan man også prøve at hjælpe hunnen med at spytte dem ud ved at holde den og stryge den langs siden - fra halen mod hovedet. Jeg håber din Zebra klarede den.


Skrevet af susanne, 2010-09-19 10:08:19

Hjemmeside: ingen

hej

Jeg har lige fået sorte mollyer i mit akvarium .. er det sandt at de gerne vil have et kogt salatblad og nippe af .. m.h.t adfærd .. mine mollyer svømmer og ned af mine glas vægge ( 6 kantet akvarium) er det normalt ? hilsen susanne

Svar: Hej Susanne, Jeg har flyttet al akvarieinformation til aquainfo.dk og har desværre ikke set dit spørgsmål før nu. Jeg har aldrig selv prøvet det med salatbladet, men har hørt fra andre at de skulle være glade for det. Det er ikke unormalt at de svømmer op og ned af siden.


Skrevet af Anders, 2010-08-17 22:31:00

Hjemmeside: http://www.design.pivskid.dk

Smider også lige en hilsen her for god ordens skyld ;) tror jeg skal prøv de tips du har givet næste gang jeg tager akvarier billeder ;)

Svar: Du kan efterhånden også finde andre gode vejledninger i akvariefoto på dansk - bla. Akvarieviden har en.


Skrevet af Manne, 2010-07-07 18:04:43

Hjemmeside: ingen

Jeg har fået to sugemaller i pleje.(ca 15 cm lange) Min egen sugemalle agerer agressivt overfor dem og jagter dem rundt i akvariet.Er det normalt er der noget jeg kan gøre?

Dejlig hjemmeside som jeg er ifærd med at udforske.

Svar: Det er meget normalt at den faste beboer demonstrerer at den er herre i akvariet overfor sine gæster. Du kan evt. give dem mulighed for at lave nye revirer ved at ændre på dekorationerne.


Skrevet af Michael Mønster, 2009-12-27 22:33:42

Hjemmeside: www.egeborg.com

Det er sandelig en alsidig hjemmeside du har. Jeg har kikket lidt rundt.

Svar: Takker - den er måske endda for alsidig, men jeg håber da at den stadig kan byde på lidt hjælp på nogle områder.


Skrevet af Karen, 2009-02-22 10:56:24

Hjemmeside: ingen

kan et scalare par godt gå i et 75 liters? havde tænk mig det skulle være et yngle akvarie. og kan de gå med kampfisk???

Svar: Det vil jeg absolut ikke anbefale - det er alt for lille, også som yngleakvarium.


Skrevet af Anonym, 2009-01-24 14:53:15

Hjemmeside: ingen

hejsa :) Jeg vil spørge om hvor mange fisk man kan have i et 20 liters? Self. har jeg kun små fisk deri.. Men hvor mange vil du sige der kunne være i et 20 liters??

Svar: Omkring 5-8 stykker maks, afhængig af størrelsen og vandskift frekvens.


Skrevet af Søren, 2008-05-10 10:12:55

Hjemmeside: porsevej3.dk

Hej

AVG Free Antivirus stopper med at være gratisprogram. Kan du anbefale et andet freeware antivirusprogram?

Søren

Svar: Jeps, jeg har aldrig selv brudt mig om AVG, så jeg har i lang tid brugt Avira anti-virus som du kan finde på www.free-av.de. Det fungerer så vidt jeg kan bedømme rigtig godt og får gode skudsmåls når det bliver testet.


 1 2 3 Næste  Sidste

Indtast din beskedHar du spørgsmål kan vi kontaktes her