Hojleddet's gæstebog

Her er du velkommen til at efterlade en hilsen til webmaster, stille spørgsmål, kommentere artiklerne eller skrive forslag til nye artikler, ændringer eller lignende. Jeg håber du vil ofre 1 minut på dette, så siden kan udvikle sig med dine ønsker og forslag.

Af hensyn til begrænsning af spam og andet uvedkommende i gæstebogen, er der et filter på visse ord, så hvis dit indlæg forsvinder, er det fordi det er sendt til godkendelse før det vises.

webmaster

Indtast en besked

 Forrige 1 2 3 4 Næste  Sidste

Skrevet af Svenn Hugo, 2008-02-11 01:59:05

Hjemmeside: ingen

Hej

Jeg er imponeret over din kones dekorationer. Jeg vil prøve at lave nogen selv, til en konfirmation. Har i nogen ide om hvor man kan købe tørrede blomster?

Svar: God fornøjelse med projektet. Jeg ved ikke lige på stående fod hvor de kan købes, men jeg vil spørge min kone og opdatere svaret snarest.


Skrevet af Mie, 2007-09-11 20:05:03

Hjemmeside: ingen

Ok, tak!

- hvad med et indvendigt luftdrevet filter? Er der et specielt, du kan anbefale?

Svar: Du burde kunne klare det med et luftfilter som dette. Det kan du få de fleste steder til en rimelig penge.


Skrevet af maria, 2007-09-11 14:35:39

Hjemmeside: ingen

Hej jeg ny akvarist 54 L. Har 3 sværddrager og 3 blå guramier. De tre guramier har været meget aktive men gemmer sig nu og virker bange. Jeg har haft et for højt nitritniveau men niveauet er ved at være lavt igen. Er de syge? Har taget skade? Eller er det fordi jeg har udskiftet vand i større grad for at mindske forgiftningen 20% pr.dag.sidste 3dage. Er de stressede?

Svar: Jeg tror godt du kan regne med at de er stressede og svækkede som følge af nitritforgiftningen. Du kan godt risikere at de har taget skade og måske ikke bliver friske igen, men du er nødt til at vente og se tiden an. Sørg for at holde vandet helt fri for nitrit med fortsat vandskift.


Skrevet af Mie, 2007-09-09 11:09:57

Hjemmeside: ingen

P.S. Hvor mange watt skal varmelegemet være, når akvariet er 12 liter?

Svar: Til et 12 liters skal du have et af de mindste varmelegemer du kan få, enten 25 watt eller 50 watt. Jeg ville nok selv tage et 50 watt så kan du også bruge det i et større akvarium hvis du får brug for det.


Skrevet af Mie, 2007-09-09 11:07:45

Hjemmeside: ingen

Hej

Jeg har tænkt mig at anskaffe mig et lille akvarie med en kampfiskehan. Jeg har tænkt på at bruge bundfilter, men jeg ved ikke ret meget om hvordan de fungerer! Vil du venligst forklare mig det?

Hilsen Mie

Svar: Et bundfilter fungerer ved at vandet suges gennem bundlaget og det er ganske effektivt, hvis blot bundlaget er tykt nok - mindst 4-5 cm. Man kan ikke bruge bundfilter hvis man har fisk der graver, men det skulle jo ikke være noget problem med en kampfisk. Til et lille akvarium vil man som regel bruge et luftdrevet bundfilter så du skal tilslutte en luftpumpe til det. Princippet er at luften trækker vandet op gennem røret og vandet "suges" derved gennem bundlaget. Eneste ulempe er at kampfisk ikke er så glade for den uro boblerne laver i overfladen.


Skrevet af Anonym, 2007-07-03 09:15:10

Hjemmeside: ingen

Hej jeg håber virkelig du vil svare på mit spørgsmål.

Jeg har guppy unger i et 19 liter akvarie, så de ikke bliver spist. De får god mad, og rent vand og varme. Men hvor lang tid tager det for sådan nogle små guppyer at blive "store" ? Synes jeg har haft dem i flere måneder nu uden de er vokset.

Svar: Efter 6-8 uger plejer de at have nået en pæn størrelse og kan som regel sættes sammen med andre fisk på det tidspunkt. De fleste guppyer er fuldvoksne når de er omkring 6-8 måneder.


Skrevet af Rikke, 2007-06-23 14:06:46

Hjemmeside: ingen

Hej. Vores to sugemaller er sporløst forsvundet, vi har ikke set dem i næsten to uger! Er det normalt?

Svar: Både og. De er jo mest aktive om natten og kan godt finde på at gemme sig om dagen, men det er nu ret sjældent at mine har været væk så længe som du skriver. Prøv at fodre med en mallepille en sen aften og se om de ikke kommer frem.


Skrevet af frederik, 2007-06-14 13:01:53

Hjemmeside: ingen

hej igen. mine fisk er begyndt at nappe af hinandens haler, er det noget som man kan forhindre eller skal man bare håbe på det bedste ?

Svar: Det er jo svært at forhindre - enten må du flytte dem der får nappet halerne ellers må du flytter dem der napper. Det er lidt forskelligt alt efter hvilke fisk det er, men dem der får nappet halerne risikerer at få svamp og andet skidt, så jeg vil helst forsøge at undgå det.


Skrevet af Anonym, 2007-05-30 21:24:29

Hjemmeside: ingen

hvad skal rejer have at spise?

Svar: De spiser alger og alm. tørfoder til fisk, de er næsten altædende.


Skrevet af Anonym, 2007-05-30 15:57:43

Hjemmeside: ingen

Har lige købt fem rejer, men ved ikke hvad det er for en art. De har to gule prikker på halen.

Svar: Jeg er ikke særlig erfaren med rejer, men prøv at kigge på rejesite.dk - de har en del information om forskellige rejer.


 Forrige 1 2 3 4 Næste  Sidste

Indtast din beskedHar du spørgsmål kan vi kontaktes her