Hojleddet's gæstebog

Her er du velkommen til at efterlade en hilsen til webmaster, stille spørgsmål, kommentere artiklerne eller skrive forslag til nye artikler, ændringer eller lignende. Jeg håber du vil ofre 1 minut på dette, så siden kan udvikle sig med dine ønsker og forslag.

Af hensyn til begrænsning af spam og andet uvedkommende i gæstebogen, er der et filter på visse ord, så hvis dit indlæg forsvinder, er det fordi det er sendt til godkendelse før det vises.

webmaster

Indtast en besked

Første  Forrige 1290 1291 1292

Skrevet af Michael Larsen, 2004-06-24 20:23:00

Hjemmeside: http://www.tech-nic.dk/akvarie/" http://www.tech-nic.dk/akvarie/>http://www.tech-nic.dk/akvarie/

Smukt..!!, Virkelig flot site, med god og nyttig information.

Din side virker ret gennemarbejdet, hvilket er en fornøjelse at se..og læse.

Speciel din anmeldelse af butikerne er god, jeg har selv været igang med det samme på min site, men følte ikke rigtigt at jeg kunne retfærdigøre en "dom" af en butik, efter 1-2 besøg. (hvilket jeg havde tit i forskellige butiker, nu har jeg ligesom fundet dem hvor jeg vil komme igen (og liste ligner meget det resultat du også er kommet til på din side) *S*

Mvh

Michael Larsen

Svar: Jeg har samme dilemma med butikkerne, men har valgt at kun fremhæve de gode indtil videre, samt at angive hvornår jeg var der sidst, iøvrigt foranlediget af en kommentar fra Tonny fra AkvarieWest.


Skrevet af Dennis, 2004-06-19 03:14:00

Hjemmeside: ingen

Hej! Jeg er selv kun 16 men har alledere haft diverse fisk, inklusiv Tanganyika chichlider og scalare, ellers guppyer, platyer og maller selvfølgelig. Ud over de fisk jeg lige har nævnt har jeg også haft ca. 10 forskellige andre som jeg ikke lige kan komme på. Men forresten, så fik jeg også unger med Tanganyika cichliderne...

Jeg har haft fisk siden jeg var 12-13 år, men stoppede sidste sommer da det blev for meget! (fik andre interesser som piger og fester)

Men! Har fået lysten tilbage igen, så i morgen eller på søndag ordner jeg mit 54 ltr. akvarium og så søndag eller mandag køre jeg ud for og købe nogen nye fisk, og måske senere vil jeg så tage mit 80 ltr. akvarie i brug også, og mit 20 ltr...

Det har været spændende at se din side, og jeg har læst næsten alt på den...

Håber du mailer tilbage når du får tid, ses indtil da...

Dennis kj

Svar: Rart at høre at du har fået lysten tilbage! Check iøvrigt din mail...


Skrevet af Thurid, 2004-05-17 11:23:00

Hjemmeside: ingen

Hej

Jeg er meget fascineret af din hjemme side den er utrolig flot med mange gode beskrivelser og flotte billeder. Det er det rene guf at slubre alt den viden til sig du ligger ud og samtidig følge med i din succes med yngel osv.

Svar: Håber du er glad for dine nye fisk.


Skrevet af webmaster, 2004-05-03 07:03:00

Hjemmeside: www.hojleddet.dk" www.hojleddet.dk>www.hojleddet.dk

Den første entry er forhåbentlig den sværeste, så følg gerne efter med flere.


Første  Forrige 1290 1291 1292

Indtast din beskedHar du spørgsmål kan vi kontaktes her