Nyheder fra Hojleddet.dk

 Forrige Næste  Sidste

05. June 2004

Newsimage Efter de første forsøg virkede C-770 som et supergodt kamera, se bl.a. dette billede men da jeg legede lidt med det i går aftes blev jeg meget overrasket, da det stort set ikke kunne stille skarpt i vores normale stuebelysning, slet ikke hvis man brugte zoomen.

02. June 2004

Jeg har købt et nyt kamera, et Olympus C-770UZ, men har ikke ret meget tid til at teste det. Mere følger når jeg har fået afprøvet mulighederne.

23. May 2004

Jeg har fået lavet lidt tekniske ændringer på siden, så nyhedsarkivet fremover viser 10 entries af gangen, og man kan så bladre baglæns hvis man vil. Samtidig er opdateringen af nyhedsarkivet fra forsiden blevet automatiseret, så det fremover burde være lettere at oprette en entry til nyhederne.

01. May 2004

Så har www.hojleddet.dk fået en gæstebog, hvor besøgende kan lægge gode forslag, kommentarer, spørgsmål eller evt. en hilsen.

20. April 2004

Efter et langt sejt træk er jeg blevet færdig med et stort projekt arbejdsmæssigt. Det burde give lidt mere tid til familien, akvarierne og www.hojleddet.dk i den nævnte rækkefølge.

15. April 2004

Så har www.hojleddet.dk passeret sine første 10.000 besøgende - jeg håber på snart at få lidt mere tid til at skrive lift flere artikler og uploade lidt flere billeder, så siden ikke bliver for statisk. Kreative forslag er altid velkomne.

11. February 2004

Jeg beklager at en af de tekniske ændringer har vist sig at være meget synlig, da mit skifte af web-udbyder, gik langt mindre smertefrit end håbet. Den 9. ved middagstid blev mit domæne redelegeret uden jeg havde haft mulighed for at uploade siderne til min ny Udbyder, og da jeg fik gjort det om aftenen viste det sig at der var andre vanskeligheder, som det først lykkedes mig at få løst om morgenen den 10. Derefter var der en håndfuld småfejl som jeg fik løst den 10. om aftenen, så nu skulle siden fungere helt normalt igen.

09. February 2004

De seneste rettelser har primært gået på teknikken bag siden, hvilket ikke altid er lige synligt, men målet er at gøre siden nemmere at vedligeholde og opdatere fremover.

31. January 2004

Så fik jeg opdateret den sidste af de gamle artikler i xml-format, og jeg fik også skrevet en enkelt af de nye, så nu mangler jeg kun at få skrevet lidt om 8 af mine nye fiskearter, samt få sorteret og bearbejdet alle de billeder jeg har taget på det sidste. Som sagt har jeg også 2-3 nye artikler i støbeskeen og jeg har også tænkt at tilføje mulighed for at kommentere artikler og billeder, samt en gæstebog eller lignende, men jeg har ikke fået startet på det endnu.

27. January 2004

Min seneste ændring af layoutet betyder at de artikler der ikke er opdateret ser lidt underlige ud og mangler bl.a. navigation og top, men jeg forsøger at få dem opdateret hurtigst muligt - jeg mangler pt. 28 inkl. nye arter.

Har du spørgsmål kan vi kontaktes her