Billeder

Testet den 2.-6. juni 2004.

Jeg købte dette kamera efter grundig gennemlæsning af adskillige tests og reviews, og følte mig ret sikker på at det var det rigtige køb. Kameraet blev introduceret i februar 2004, har 4MP, en god og kraftig blitz, samt mulighed for tilslutning af ekstern blitz. Alt kan styres manuelt og linsen er en 10x optisk zoom med blændeåbning f2.8 - f3.7. Dertil kommer en særdeles effektiv video funktion med 640x480 i 30 fps.

De første mange billeder jeg tog med kameraet var særdeles gode, med god skarphed, mange detaljer og hastigheden er generelt i top. Da jeg som sådan havde beluttet mig for at beholde det, eksperimenterede jeg lidt en sen aftenstund og resultatet overraskede mig særdeles meget: Dette kamera kan simpelthen ikke stille skarpt i dårlige lysforhold, hvilket er ret tåbeligt da blitzen er så god at den snildt kan lyse en stor stue op. Jeg vidste godt på forhånd at der ikke var AF-assist, men jeg havde ikke fantasi til at forestille mig hvor svært det var at fokusere i dårligt lys.

Jeg har returneret kameraet og købt et Olympus C-5060WZ i stedet. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan man kan sælge et kamera uden AF-assist af en eller anden slags, hvis det ikke er i stand til at stille skarpt uden.

Har du spørgsmål kan vi kontaktes her